Fight for This Love(říkejte tomu klukovi vetřelec!) PART 21

Ty si co? A kdy? Ne té párty? Né tohle se mi zdá. Třepala jsem s hlavou. Uklidni se Erico. Dala mi ruku na rameno Daniel. Ty si..doufám, že jste použili ochranu. Zamračila jsem se. Nestojím o to aby mi po domě běhali malí caparti. Jasně, že použili, mami. Řekla mi. Nech si to! Bouchla jsem jí do ramene.
A hele, ty mě tady propaluješ pohledem ohledně capartů a sama s Harrym spát můžeš?! Začala se smát.
.........
Cože jsem"!!!! Vykřikla jsem a lehla jsem si na záda. Ty si to nepatuješ? Ou to není dobrý..začala dělat úšklebky. Co??, chci říct oh my god. Co jsem to provedla, opila jsem se..vyspala jsem se s klukem..a ze mě je COURA!!
Řekla jsem v záchvatu histerie co mě před chvílí zasáhl. Nejsi, moc si to bereš. Objala mě. Čímž mě vrátila zpátky do sedu.
Poď se nasnídat, přijdem na jiný myšlenky, pojedem na nákupy to ti zvedne náladu! Zvednula mě z postele a utřela slzy palcem. Upravila mi vlasy a usmála se na mě. Ty by si NIKDY nemohla být děvka. Mrknula na mě. Co když nás, teda mě a Harryho někdo vyfotil!!  Pane bože, pane bože!! Začala jsem zase panikařit.  Sakra Erico! Dostala jsem jemnou, ale dostačující facku od Daniel. Prober se!
Ikdyž vás vyfotili a nazvou tě jeho holkou, je to jedno!!
Já i teta i ty!! Víme jaká je pravda. Zněla už trochu podrážděně.
A když tě nazvou děvkou někde si na ně počíhám. Nasadila pohled a lá killer. :D zasmála jsem se. Děkuju. Objala jsem ji. Není zaco. Jdeme na snídani? Zeptala se. Jo, ale takhle tam nemůžu, leknou se mě. Ty si kecka. Vyplázla jazyk, chytla mě za ruku a valila semnou dolů.

1 komentář:

  1. Pane Bože! Oh my fucking gosssssssssssh! AAAAAAAwwwwwhhhhh! Děláš si srandu? Já nemůžu dýchat! sjhsjancxascbkjcbaskjcb! Je to tak uhhhhhhh. úžasný! :OOOO :333333333 Strašně se těším na další. :D

    OdpovědětVymazat