Fight for This Love(říkejte tomu klukovi vetřelec!) Part 22

Nazdárek! Holky, teta tu není. Řekl Harry. Jasně, jasně..ok. Odkývala jsem a posadila se na židli k baru, vedle Majkla. Vypadáš strašne Erico na,  dej si okurek. Strčil mi před pusu kousek okurku. Díky Majkle. Řekla jsem sarkasticky a podívala jsem se na něj naštvaným pohledem. Fajn! Vzal si zpět okurek a kousl si do něj. Odvrátila jsem od něj pohled a otočila jsem se na barové židli, směrem k Daniel a Harrymu. Majkle teď se probudila. Řekla mu Daniel. Ok. Jenom vás informuju, že už nikdy u mě nehrozí další párty. Slovo nikdy jsem zdůraznila. Včera si tak nevypadala. Tlumeňe se smál Majkl. Já neodolala a rozmáchla jsem se rukou, která skončila v jeho obličeji.
Neposlouchej ho Erico. Dala si ruce do kříže Daniel a opřela se o linku. To taky nemám v plánu Dani. Usmála jsem se na ni. Harry si nějakej zamlklej...heh..došla ti slova? Zeptal se Majkl Harryho, který konečně zvedl pohled z podlahy. Co? Teda, cože? Promiňte. Byl zmatený. Země volá Harryho. Zasmála se Dani. Jenom jsem se na něj letmo koukla. Lidi jdu se obléct. Oznámila jsem a utekla nahoru do pokoje. Sundala jsem si tričko n a spaní, oblékla podprsenku, tričko s potiskem a v tu chvíli, kdy jsem si oblékala kraťase zazvonil Harrymu mobil. Došla jsem ke stolečku a vzala z něj mobil. Cestou dolů jsem neodolala a koukla se na obrazovku, kdo mu volá. Nějaká Cara..a u ní srdíčko..OK Erico, uklidni se. Prolétlo mi hlavou. Předala jsem Harrymu mobil a znovu odešla do pokoje. Rychle jsem dala tužku na oči a řasenku. Párkrát jsem projela hřebenem vlasy a byla jsem hotová.
Scházela jsem schody dolů. Lidi, jdu do města, tak zatím. Práskl Harry s hlavníma dveřma. A to bylo jako co? Zeptal jsem se Dani a Majkla, sotva co jsem přišla do kuchyně. Harrymu volala podle všeho kamarádka, a tak sní domluvil sraz a odešel. Vysvětlila Dani a zalila horkou vodou z konvice čaje. Majkle, podej mi z lednice mléko prosím. Poprosila ho Dani. Dani, přece víš, jak nenávidím mléko v čaji. Řekla jsem. Vždyť ano, dávám mléko jenom sobě a Majklovi. Řekla mi. Jo tak. Zasmála jsem se. Jakmile Majkl podal Dani mléko už si ho lila do červeného hrnečku. Jak mohu být angličanka. Zeptala jsem se, sama sebe v duchu a vzala si můj zelený hrníček s ovocným čajem. Majkl si vzal svůj taktéž zelený hrnek s odporným černým čajem s mlékem. Dani to stejné co Majkl a všichni jsme si sedli do obýváku na sedačku. Já jsem zapla Mtv. Hohoo, nechej tam Mtv, běží tam Best of Rock!! Vykřikla a vytrhla mi ovladač z rukou.
Jak můžeš vědět, že tam budou?
Zeptala jsem se.
Že by, intuice? Zasmála se a dál sledovala televizi až jsem se bála aby do ní neustálím zíráním,
neudělala důlek.

1 komentář:

  1. :DDDDDD YOU MADE MY DAY! Ta okurka, božeeeeeee! :DDDDDD Smála jsem se tu, jak kokos. :DDDD
    No a dál. Pffffůůůůůůůůůů. Harry. Já nevím, co na to říct. :O Ale každopádně je to dobře napsaný ;) A ten konec :DDDD Achjoo, holka, co ty se mnou děláš? :D Doufám, že bude další. :3

    OdpovědětVymazat